Lån hurtigt | Penge på ingen tid

Kviklån

Kviklån – når du skal låne penge med det samme

Lån penge online, der er utallige muligheder. Det kan dog betale sig at se sig om, og læse de gode råd her på siden, før du begir’ dig ud i lånejunglen.

Lån online – hvad du skal være opmærksom på

Når du skal låne hurtige penge er nettet det foretrukne sted, men der en række ting du bør have for øje. Når du låner online, har du ikke nogen kontakt med din kreditforening. Det betyder, at du ikke har mulighed for at opbygge en personlig kontakt og derigennem skabe tillid. Det er ikke fordi du skal blive gode venner med din bankrådgiver, men et godt forhold kan styrke dig i din forhandling når du skal have særlige rabatter, eller slippe for dyre gebyrer. På nettet har du ofte ingen mulighed for at forhandle dit frem til et bedre lån.

Derudover vil du ofte betale en højere rente når du låner hurtige penge på nettet, fordi online bankerne udsætter sig selv for en større risiko da du er en engangskunde, og de dermed har større sandsynlighed for at få dårlige betalere som kunder. Den risiko er der nogen der skal betale for, og det er dig som kunde der ender med regningen gennem høje gebyrer og renter.

Hvem tilbyder kviklån uden sikkerhed?

Flere virksomheder tilbyder lån her og nu. I blandt de mest kendte er:

  • DER
  • GE Money Bank
  • Ekspres Bank
  • L’EASY lån

Der findes også en type hurtig lån der kaldes sms kvik lån, men det kan være en dyr affære, læs bare her.

Kan du få et kviklån trods RKI?

Mange hjemmesider påstår, at det er muligt at optage et kviklån med RKI registrering, men langt de fleste virksomheder fraskriver dig som kunde når du er RKI registreret. Læs mere om lån trods rki.

Andre relevante artikler om kviklån og sms lån

  • Blog om sms lån på 4000 kr
  • eller her
VN:F [1.9.18_1163]
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)