Lån hurtigt | Penge på ingen tid

Hvad er hurtig lån

Hvad er et hurtig lån og kviklån?

Et hurtig lån er i princippet det samme som et normalt lån. Det som adskiller hurtig lån fra normale forbrugslån er behandlingstiden. Du slipper for en lang ansøgnings- og screeningsproces. For dig som forbruger betyder det at du kan låne hurtige penge, uden alt for meget papirarbejde

Alle har fra tider til anden behov for at låne penge. Der kan være mange forskellige årsager til at man har behov for at optage et lån. Eksempler på tidspunkter man har behov for at få finansieret ekstra likviditet kan f.eks. komme i forbindelse med virksomhedsopstart, køb af nyt hus, billån, eller f.eks. studielån.

annonce

Der er forskel på lån til større ting og hurtig lån

Hvor ovenstående penge behov afspejler større ting, så kan der også været tidspunkter hvor man har behov for lidt mindre lånebeløb i kortere tid. Det er en af de helt centrale forskelle i forhold til hurtiglån. I forhold til f.eks. billån, med tilbagebetalingstider på et par år, så vil de normale hurtig lån have tilbagebetalingstider på alt fra 15 dage til 2-3 år.

De ultrakorte hurtig lån er kendetegnet ved meget kort ansøgningsproces, men med et krav om hurtig tilbagebetaling. De hurtige lån giver dig hurtige penge, men der er også omkostninger ved at vælge denne løsning. Når du skal låne hurtigt, så betaler du også en ekstra omkostning, og det er høje gebyrer og voldsomt høje renter.

annonce

Vi lister her de hurtige lån op efter hvor lang tid du skal betale pengene tilbage.

SMS lån de hurtigste lån på markedet

Den hurtigste låneform på markedet i dag er de såkaldte sms lån. Her skal du betale penge lånet tilbage inden for 15-30 dage. Sms lån minder meget om kviklån, som også har korte tilbagebetalingstider. I USA og England kaldes denne type lån for payday lån – altså lån til lønningsdagen. Før der var noget som hed kassekredit, så var det en mulighed at få pengene til at strække til man fik sin løn, hvor man så betalte lånet tilbage igen.  sms lånene er små kreditter på 500-3500 kr.
Som det fremgår af navnet ansøger du om lånet via din mobiltelefon, hvor du sender en sms. Kort tid efter vil du få svar fra låneudbyderen. Det betyder at du kan ansøge hvor som helst, og hvor som helst, alt lige fra din seng til arbejdet eller når du står i en cykel butik og skal købe en cykel.

annonce

Det er bekvemt at ansøge om lån via sms

Når du har sendt en sms (afhængig af låneudbyder) vil du kunne få et svar inden for alt fra 15 minutter til 1 time om du kan få lånet, og umiddelbart efter overføres pengene straks til din konto. Dette kan være fordelagtigt, især hvis du er i en nødsituation. Når du skal ansøge om et kvik smslån skal du blot sende dit navn, cpr nummer og kontonummer, og ganske kort efter har du pengene på kontoen. Du skal gøre dig helt klar over at bekvemmeligheden også har en omkostning. Hurtiglån har meget høje omkostninger – Lige så hurtigt som pengene kommer ind på din konto, lige så høje er renterne.

De hurtige lån er lette at optage

Lån hurtige penge, har du en stabil indkomst behøver det ikke være et problem at ansøge om kviklån, men man skal være påpasselig. Selvom kviklånene er bekvemmelige så kan det være svært at styre. Jo flere hurtig lån du optager, desto større byrde lægger du på dig selv. Fortsætter du med at ansøge om kviklån for at dække omkostninger og afdrag på andre lån er du ude på en glidebane – og det er den sikre vej til luksusfælden!

VN:F [1.9.18_1163]
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)