Lån hurtigt | Penge på ingen tid

Lån bedste rente

Forhandl dig til en bedre rente på det hurtige lån

Det kan altid betale sig at forsøge at forhandle renten. Når man står i butikken og skal til at lukke handlen er det de færreste butikker der vil afskrive en handel for nogle procenter på lånerenterne. Det kan du udnytte til at forhandle dig til en bedre rente. Og der hvor forhandleren ikke har råderet over renten på det hurtige lån, kan han altid give dig nogle procenter på selve prisen i stedet for. En sælger ved, at han skal gi’ sig på et eller andet punkt når han står over for en køber der vil forhandle og er villig til at vende ryggen til og gå sin vej hvis ikke sælger giver efter. Så det billigste hurtig lån får du ved at spørge efter det!

Kassekredit nogle gange dyrest

Skal man ud og have et hurtigt lån, kan det ofte betale sig at vælge hurtig lån i stedet. Det skyldes, at forretningerne der tilbyder de hurtige lån, ofte er mere interesserede i at sælge deres varer, end at tjene penge på renter.

Banker råder ofte til at oprette en kassekredit i stedet for. Men bankerne tjener jo netop penge på renter. De fleste banker tager også oprettelsesgebyr for kassekredit, hvilket bør indregnes i ÅOP, de årlige omkostninger i procent.

De små hurtig lån er ofte billigere end banklån

10.000 er den magiske grænse for hvornår hurtig lån er billigere end banklån. De små hurtiglån under 10.000 tilbyder renter som kan konkurrere med kassekredit og almindelige banklån. Og så kan de hurtige lån ofte oprettes uden gebyr. Der er mange udbydere af hurtiglån; og der er meget stor forskel mellem dyr og billig.

VN:F [1.9.18_1163]
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)