Lån hurtigt | Penge på ingen tid

Hurtige lån uden sikkerhed

Hurtige lån uden sikkerhed

Hurtige lån uden sikkerhed findes i mange afskygninger- og mange af disse hører bestemt ikke til en gruppe af billige lån, til gengæld kan du få adgang til penge i løbet af få timer. Der findes flere virksomheder som tilbyder disse lån – når du går i banken vil de bede om sikkerhed i f.eks. din bil eller bolig. Renterne er typisk lavere når du kan låne med sikkerhed i f.eks. bolig – men det er dyrt at tinglyse sine lån, og så vil et hurtigt lån uden sikkerhed måske være det bedste for dig.

Hvad betyder det at låne uden sikkerhed?

Når du optager forbrugslån uden sikkerhed betyder det at du dem du låner af, ikke kan gøre udlæg i dine ejendele. Men det er ikke ensbetydende med at de ikke kan komme og kræve pengene af dig. I første omgang, såfremt du ikke betaler vil de sende dig til RKI som dårlig betaler. Lån penge uden sikkerhed er derfor oftest forbundet med højere renter da kreditforeningen ikke har prioritet i dine ejendele.

Hvad koster de hurtige lån hvor du ikke skal garantere for sikkerheden?

Det er svært at komme med et eksakt bud, men det vil typisk koste alt mellem 10% i renter om året op til flere 100% – f.eks. vil et sms lån uden sikkerhed være ganske dyrt, imens en kassekredit er det billigste alternativ. Der er dog ikke alle banker som ønsker at tilbyde denne form. Det bedste råd er at bruge din sunde fornuft når du leder efter de hurtige lån og ikke kan stille sikkerhed. Husk altid at se efter ÅOP (Årlige omkostninger i procent), det er en vigtig indikator for kvaliteten af lånet, især på lån med længere løbetid.

Fordelene ved lån uden sikkerhed?

Der er nogle fordele ved lån uden sikkerhed. For det første er der ikke nogen der kan gøre udlæg i dine aktiver, dvs. de skal rettens vej og gennem fogeden før det kan ske. En anden fordel ved ikke at stille sikkerhed er, at man sparer udgiften forbundet med oprettelse af pantebrev som er på 1 % af lånets størrelse. Lån uden sikkerhed er således også hurtige lån, da de kan klares med et begrænset papirarbejde og pengene kan udlånes fra dag til dag. Er man stemplet som dårlig betaler, vil det ofte også være muligt at optage et rki lån uden sikkerhed, dog afhængig af lånets type og størrelse.

om-laan-uden-sikkerhed
VN:F [1.9.18_1163]
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)