Lån hurtigt | Penge på ingen tid

Kassekredit

Kassekredit er din vej til hurtige penge – læs hvordan

En kassekredit er en type lån, der udgør et variabelt beløb, og opnås efter aftale med din egen kreditforening. En kassekredit er således et hurtigt lån, som kan optages med mange forskellige beløbsrammer. Som privatperson vil det typisk være op til maksimum 100.000 (uden at betale gebyrer alene for kreditrammen), mens firmaer kan have kassekreditter op til flere millioner.

Mange tænker overtræk eller bevilget overtræk når de snakker kassekredit, men kassekreditten er i modsætning til overtræk ofte en mere permanent løsning. Du får langt de bedste renter på din kassekredit; langtfra et rentefri lån, men du og slipper for de værste gebyrer, som kan blive relativt høje når man snakker overtræk.

Lån og spar penge ved prioritetslån- det er en slags stor kassekredit med prioritet (eller bedre kendt som sikkerhed) i din bolig. I modsætning til real kredit lån, giver det dig således langt større fleksibilitet og frihed. Prioritetslån er et ekstremt billigt lån der kan spare dig for at optage dyre forbrugslån når du mangler hurtige penge.

Hvad skal jeg betale i rente på min kassekredit?

En kassekredit rente svinger rigtig meget og er primært afhængig af tre faktorer: det aktuelle tilbud som banken tilbyder, diskontorenten og din kreditsikkerhed som låntager. Diskontoen er den rentesats som Nationalbanken fastsætter- lige nu er den lav da man ønsker at ’sætte gang i hjulene’.  Din kreditværdighed afhænger af din faste indtægt, din uddannelse, dine faste udgifter, eventuelle tilfælde som dårlig betaler, m.v. Bankernes aktuelle tilbud svinger rigtig meget fra bank til bank og lige nu kan du få en kassekredit mellem 8 % og 20 %.

VN:F [1.9.18_1163]
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)