Lån hurtigt | Penge på ingen tid

Billig billån

Billigste billån – hvor finder jeg det?

Når du står til at skulle optage et billån er der et væld af muligheder, og adskillige firmaer der tilbyder ydelsen, alle med et løfte om at du får det billigste billån hos dem.

Hvordan bærer man sig så ad når man skal sortere i mulighederne og vælge det rette sted at optage et billån? Det forsøger vi at svare på i denne artikel

Der er en tendens til at folk bliver hos det selskab hvor de har optaget deres bil lån, og det er der en ganske simpel forklaring på. Det at skulle ud og søge i junglen af udbydere er uoverskueligt og det er nemmest at blive hos det selskab man kender, selvom det måske ikke er det billigste på markedet.

Når man skal optage nyt billån er det heller ikke muligt at besøge alle låneudbydere for at finde et billigt billån, men man kan starte med at danne sig et overblik over hvilke vigtige spillere der er på markedet. Her fra kan man lave en simpel liste der angiver for og i mod for hvert af de udvalgte kreditinstitutter. At finde et billig billån er ikke en videnskab, men kræver nogle timers indsats.

Godt købmandskab er vejen til et billigt billån

Selvom det ikke ligger til vores kultur at forhandle renter, så kan et par timer og lidt “frække” spørgsmål tilgengæld være indsatsen godt givet ud, da man kan spare penge ved at vælge løsningen med den bedste billån rente.

Online søgning er den oplagte mulighed

Med nettet er det blevet nemt at finde de billig billån uden udbetaling. Mange banker og kreditforeninger tilbyder en service hvor man kan foretage billån beregning og finansiere bil lån direkte på deres hjemmeside. Det kræver få oplysninger om dig selv og så har du en pris. Det er også den bedste mulighed for at optage et hurtig lån når du allerede har været gennem forløbet med beregn billån.

Billån trods rki

Det er også muligt at optage et billån trods rki, da man med et billån stiller sikkerhed i bilens værdi. Dog vil du hvis du er rki registreret udgøre en større risiko for kreditforeninger og nogle banker vil slet ikke låne til dig. Din billån rente vil derfor også typisk være forholdsvist højere.

VN:F [1.9.18_1163]
Rating: 6.0/6 (1 vote cast)
Billig billån, 6.0 out of 6 based on 1 rating